Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çelik, Muhtar Güler'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Vali Azmi Çelik, Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler'i ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Vali Azmi Çelik, vatandaşların yaşadığı sorunlarla bire bir ilgilenen muhtarları, demokrasinin temel taşı olarak değerlendirdi. Muhtarlığın, halkın yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve sıkıntıların giderilmesinde ilk adım hizmet kapısı olarak görüldüğüne dikkat çeken Çelik, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Uluönder Mahalle Muhtarı Güler'e teşekkür etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Güler ise, kuruluşu çok eskilere dayanan Tepebaşı Mahallesinin 1980 yılında adının değiştirilerek Uluönder olduğunu bildirdi. Yaklaşık 20 bin nüfusu olan mahallenin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştıklarını aktaran Güler, mahallede insanların huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürdüklerini belirtti.

        (MEB-MET-Y)

        13.06.2017 15:44:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler