Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ukraynalı şehit çocukları Antalya'da tatilde

        (Fotoğraflı)

        İsa Akar

        ANTALYA (İHA) - Ukrayna Ailesi Derneği, Türkiye'nin kültürünü yakından tanımaları amacıyla Ukrayna'lı şehit ailelerinin 12 çocuğunu Antalya'ya tatile davet etti.

        Ukrayna'nın farklı kentlerinden yaşları 10 ile 12 arasında değişen 12 çocuk, Ukrayna Ankara Büyükelçiliği, Ukrayna Ailesi Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Antalya'nın Kemer ilçesinde tatile davet edildi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Ukrayna Ailesi Derneği Başkanı Vita Mihaylova, Ukraynalı şehitlerin çocuklarına psikolojik destek olabilmek ve onları bir nebze mutlu edebilmek adına Antalya'ya tatile davet ettiklerini bildirdi.

        11 gün Kemer ilçesindeki bir otelde çocukların tatil yapıp Türk kültürünü yakından tanıyacaklarını belirten Mihaylova, " Antalya Büyükşehir Belediyemizin de destek verdiği bu çalışma ve motivasyon kampında çocuklarımıza Türkiye kültürünü de tanıtmak ve Antalya'nın tarihi doğal güzelliklerini göstermek istiyoruz. Anavatan toprağımızı korumak için canlarını vermiş askerlerimizin bize emanet edilmiş yavrularına minnet duygularımızı sunabilmek için çabalıyoruz"dedi.

        (İA-Y)

        13.06.2017 15:52:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler