Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Gizligider," Acıgöl'ün eksiği kalmayacak"

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Acıgöl ilçesinin ve ilçeye bağlı Tepeköy'de hiçbir eksiğin kalmayacağını söyledi.

        AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Acıgöl ilçesinde yapımı devam eden kültür merkezini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Gizligider, " Acıgöl ilçemizde yapımı devam eden kültür merkezinin inşaatı devam ediyor. Kültür merkezinin teşrifat ihalesi yapılarak bir ay içerisinde hizmete açılacak. Tepeköy'de yapımı devam eden köy konağımızı da yerinde inceledik. Çevre düzenlemesini biran önce bitirip hizmete açacağız. Allah'ın izniyle Acıgöl ilçemizde ve ilçemize bağlı Tepekö'de hiçbir eksiğimiz kalmayacak" dedi.

        AK Parti milletvekili Ebubekir Gizligider'in ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ta eşlik etti.

        (COŞ-AÖ-Y)

        13.06.2017 16:05:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler