Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tahmazoğlu aile ziyaretlerini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayında aileleri ziyaret ederek dertlerine ortak olmaya devam ediyor.

        Ramazan Ayında da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etmeye devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Aytek, AK Parti Meclis Üyesi Nihat Aydın Güler, Hayriye Özmantar ve CHP'li Meclis Üyesi Hasan Şencan ile birlikte Türkmenler Mahallesindeki Atılmış, Sezgin ve Şahin ailelerine misafir oldular.

        Ramazan ayının bereket ve paylaşım ayı olduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Ramazan ayı yardımlaşma ve Kur'an ayıdır. Biz bütün aylarda yaptığımız aile ziyaretlerimizi Ramazan ayında da sürdürmeye devam ediyoruz. Ziyaretler sırasında hazırlamış olduğumuz gıda paketlerini ailelerimize dağıtacağız. Ramazan ayının ruhuna ve manasına uygun birlikteliğimize devam ediyoruz. Ramazan Ayının tüm ailelere huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum" dedi.

        Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ziyaretler sonrasında çocuklara oyuncak dağıtarak, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

        Ziyaret edilen Atılmış, Sezgin ve Şahin aile bireyleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da bizden desteklerini esirgemediler" şeklinde konuştu.

        (OE-Y)

        13.06.2017 16:12:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler