Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Hayatını Renklendir" resim sergisi sanatseverlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen resim kursunda eğitim gören 45 öğrenci, 100 tablosunun yer aldığı sergi açıldı.

        Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile açılan resim kursunda eğitim alan öğrencilerin yaptığı resimler, Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda sanatseverlerle buluştu. Açılışı gerçekleştirilen sergiye Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Dr. Turgut Mermertaş, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Halk Eğitim Resim Kursu Öğretmeni Selim Kalay, kurs öğrencileri ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı.

        Selim Kalay eğitmenliğinde ders alan 45 öğrencinin 100 tablosunun yer aldığı sergi, Kartallıların beğenisini topladı.1 yıllık eğitim sonunda özgün çalışmaları ile sergiye katılan kurs öğrencileri Kartal Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü yetkililerine sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür etti.

        (HB-ÖZ-Y)

        13.06.2017 16:18:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler