Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Ali Karataç

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Finike Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı sona erdi.

        Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kurulan özel basketbol sahasında yapılan zorlu müsabakalar sonrasında sona erdi. Bu yıl Finike'de ikinci kez düzenlenen TBF Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbolu Finike Etabı'nın birincisi final maçında Sorun İstemiyorum takımı ile kıran kırana bir mücadele gerçekleştiren SA Twins takımı, 22-15'lik skor ile rakibini mağlup ederek etap birincisi oldu. Etabın final gününde düzenlenen 3 Sayı Yarışması'nı Adabazar takımından Yağızer Altunyuva kazanırken, Smaç Yarışması'nı ise Sorun İstemiyorum takımından Anıl Uğur kazandı.

        TBF Redbull REIGN 3x3 Sokak Basketbol Turu'nun bu yıl düzenlenecek 6 etabın ilkinin Finike'de yapılmasından mutluluk duyduğunu belirten Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Finike'yi bir spor kenti yapma yolundaki adımlarımız devam ediyor. Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde 3x3 Sokak Basketbol Turu'nun ilk etabını Finike'de gerçekleştirdik. İlerleyen dönemde tüm spor dallarına yaptığımız yatırımlarımız ve spor organizasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" dedi.

        TBF Red Bull REIGN 3x3 Basketbol Turunun 2. Etabı 17-18 Haziran Bursa Eker Meydan'da gerçekleştirilecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.06.2017 16:36:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler