Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitler Camii İnşaatı Başladı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Şehitler Camii inşaatının yapımına başlandı.

        Korkuteli ilçesi Karşıyaka Mahallesine Karşıyaka cami yapma ve yaşatma derneği tarafından Şehitler Camii inşaatının yapımına başlanıldı. 2 katlı, 825 metrekarelik inşaat alanı olan ve 2 minareli Şehitler camii, yaklaşık 4 bin kişilik olacak. Alt katında Kız ve erkek kuran kursu, şehitler için oda ve çay ocağından oluşacak.

        Karşıyaka Mahalle muhtarı Ferhat Topal, "Camiler, ibadet etme, Allah'ı anma, eğitim-öğretim, birlik ve dirlik, huzur ve sükûn mekânlarıdır. Bu itibarla dinimiz, camilere büyük önem vermiştir. Bizde Karşıyaka cami yapma ve yaşatma derneği olarak Korkuteli'nin en büyük camisinin inşaatına başladık. Bayram sonrası temel atmasını gerçekleştireceğiz. Şuan çalışmalara startı verdik ve artık hayırseverlerin yardımını bekliyoruz" dedi.

        (AD-Y)

        13.06.2017 16:40:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler