Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğurludağ Belediyesi'nin sosyal tesisleri hizmete girdi

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - Uğurludağ Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesisler düzenlenen törenle AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ tarafından hizmete açtı

        AK Parti Uğurludağa İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Uğurludağ ilçesine giden AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İlçe Belediye'sini ziyaret ederek Belediye Başkanı Remzi Torun'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. İl Başkanı Karadağ daha sonra Belediye tarafından yaptırılan ve ilçeye gelen misafirlerin ağırlanması noktasında önemli bir eksikliği giderecek olan Mert Tepesi Sosyal Tesislerin açılışını yaptı.

        Açılış törenine İlçe Kaymakamı Emre Dündar, Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve parti yöneticileri katıldı.

        (BÖ)

        13.06.2017 18:31:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler