Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Aktaş Yenice Devlet Hastanesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Çetin Uzunkara

        KARABÜK (İHA) - Karabük Valisi Mehmet Aktaş, yapımı tamamlanarak geçtiğimiz hafta hizmete giren Yenice Devlet Hastanesini ziyaret etti.

        2015 yılında ihalesi yapılan ve yapımı tamamlanarak hizmete açılan Yenice Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Mehmet Aktaş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kara, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ve Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Özkan'dan bilgiler aldı.

        Devletin her zaman vatandaşlara en iyi, en kaliteli sağlık hizmetini sunmanın çabası içinde olunduğunu ifade eden Vali Mehmet Aktaş, Yenice Devlet Hastanesinin kente ve millete hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

        6 bin metrekare kapalı alana sahip 25 yataklı Yenice Devlet Hastanesi'nde, 2 ameliyat odası, 3 yoğun bakım yatağı, 2 SDL (sancı-doğum-lohusa) odasının yanı sıra 5 diyaliz yatağı, 6 acil gözlem yatağı, kırmızı alan müdahale odası ve yeşil alan muayene odası yer alıyor. 3 uzman, 6 pratisyen hekim, 1 iç hastalıkları, 1 genel cerrahi uzmanı ve 1 uzman aile hekiminin hizmet verdiği 5 yıldızlı otel konforundaki hastane, modern ve kullanışlı acil servisi, poliklinikleri ve yemekhane, mescid gibi sosyal donatılarıyla göz dolduruyor.

        (ÇU-YE-Y)

        13.06.2017 18:33:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler