Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da Aybüke öğretmen için anma töreni

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Batman'ın Kozluk ilçe merkezinde, teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için Çorum'un Sungurlu ilçesinde anma programı düzenlendi.

        Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Şehit Şenay Aybüke Yalçın için Kuran-ı Kerim okundu. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın özgeçmişi okunurken salonda duygusal anlar yaşandı .

        Batman'ın Kozluk ilçe merkezinde, teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum diyerek sözlerine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Eryiğit, "Yeni başladığım ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden dolayı mutlu ve heyecanlıyım. Bundan sonra birlikte güzel hizmetler yapacağız, eğitimin içerik ve kalite olarak Sungurlumuzda daha üst seviyelere gelmesi için her türlü gayreti göstereceğiz " dedi.

        Eğitimde kaliteyi yakalamak içinde okul idarecileri, öğretmenler ve Milli eğitim personeli ile birlikte çalışmak gerektiği belirten Eryiğit, yapacağı projeleri akademik çalışmalar, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, her kurum (Okul) için ayrı projeler hakkında bilgi verdi.

        Eryiğit, "Yaz dönemimde okullarımızda kurslar açarak öğrencilerin evde tv, akıllı telefon, tablet gibi alışkanlıklardan kurtarmayı, 2017 2018 eğitim öğretime yılına öğrencilerimizin moral ve motivasyonu yerinde, kurslardan yeni bilgiler öğrenmiş olarak gelmelerini planlıyoruz" şeklinde konuştu.

        (SŞ-BÖ)

        13.06.2017 19:03:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler