Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırım'da kardeşlik iftarı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, yetimler, şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar bir araya geldi.

        Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, CHP Yıldırım İlçe Başkanvekili Mesut Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar, Türkiye Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi İbrahim Güven, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, şehit yakınları, gaziler, yetimler ve engelliler ile aileleri katıldı. Birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları, kahraman gazilerimiz, yetimlerimiz ve ilçe nüfusumuzun yüzde 13'ünü oluşturan engelli kardeşlerimle birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğin en güzel yaşandığı şehir Yıldırım'da, bereketli sofralar etrafında sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarımıza çok şey borçluyuz. Onlar bizler için hayatlarından olurken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendimize emanet olarak kabul ediyor, onları kendi ailemizden görüyoruz. Hayatlarını kolaylaştırmayı öncelikli görevimiz olarak kabul ediyoruz" diye konuştu.

        Yönetim anlayışlarının temelinde insan dostu bir şehir oluşturmak olduğunu işaret eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yerel yönetim olarak hayata bakış açımız ve felsefemiz, insan dostu bir şehir oluşturmaktır. Hayata geçirdiğimiz tüm hizmetlerde insanı merkez alan projeler üretiyoruz ve üretmeyi ilke ediniyoruz. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı asli görevlerimiz arasında görüyoruz. Onlar gibi düşünüyor, onlar gibi yaşıyoruz ve projelerimizi bu doğrultuda hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

        Yıldırım Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği dayanışma etkinlikleri ile ilçede önemli bir kenetlenme meydana getirdiğini belirten Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, "Vatan toprakları için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz, yetimlerimiz ve engelli kardeşlerimizle bu sofralar etrafında bir arada olmak büyük mutluluk. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin şehri Yıldırım'da, bu güzel mesajı bir kez daha tüm dünyaya veriyoruz" dedi.

        (AÇ)

        13.06.2017 21:49:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler