Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cankatar'dan köy ve mahalle muhtarlarına iftar

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - Edirne Süloğlu İlçe Kaymakamı Yusuf Cankatar, köy ve mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

        İftar yemeği sonrası konuşma yapan Cankatar, "Köy ve mahalle muhtarlarımız üzerine düşen yükümlülükleri aksatmadan yerine getirmelerinin kamunun iş yükünü azaltmasa ve sorunları çözmede önemli olduğu ayrıca muhtarlarımız tarafından gelen her türlü talebe dönük yapıcı adımlar atmanın gayreti içerisindeyiz. Sonuç olarak hepimiz ilçemizin gelişmesi ve hizmeti için çalışıyoruz. İftar yemeğimize katıldığınız için teşekkürler" dedi.

        İftar programına, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı Komutanı Albay Mehmet Atlı, Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, İl Genel Meclis üyesi Mehmet Uzun, Edirne Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

        (EY-MEF-Y)

        14.06.2017 00:52:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler