Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'daki kuaförlere uygulamalı eğitim

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile özel bir kozmetik firması işbirliğiyle bayan kuaför işletmecilerine uygulamalı eğitim verildi.

        Tatvan'daki özel bir işletmede düzenlenen uygulamalı kuaför eğitimi programına Bitlis il merkezi ve Tatvan ilçe merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerdeki kuaför işletmecileri katılım gösterdi. Program öncesi gazetecilere açıklama yapan TESO Başkanı Emrullah Tekin, programa çevre il ve ilçeler dahil 150 kuaför işletmecisinin katılım gösterdiğini söyledi. Tekin, "Güzellik ve bakım hususunda bizim yapmış olduğumuz çalışmada bir firma ile anlaşma sağladık. Bayan kuaför esnaflarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesi ve daha iyi bir hizmet sunabilmesi hususunda anlaştığımız firma ile burada bir günlük uygulamalı eğitim programı düzenledik. Bu programa Bitlis il merkezi ile Tatvan ve çevre il ile ilçelerdeki bayan kuaförü olan esnaf arkadaşlarımız katılım gösterdi" dedi.

        Firma yetkililerinden Tekin Başhan ise, "Tatvan'daki meslektaşlarımıza daha iyi bir eğitim vermek adına TESO'nun bizimle yaptığı görüşme neticesinde burada bir günlük uygulamalı eğitim programı düzenleme kararı aldık. Kuaförlük adına saç boyama ve renklendirme, saç kesimi ve saç bakımı, saç şekillendirilmesi, makyaj ve gelin başı saç modelleri konusunda yenilikleri paylaşmak ve bilgilerimizi aktarmak için buradayız" şeklinde konuştu.

        Kuaför işletmecileri de, bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu ve aralıklarla tekrarlanması gerektiğini söylediler.

        (HO-MSA-Y)

        14.06.2017 09:27:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler