Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahlat Kültür Haftası hazırlık toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesinde ağustos ayında gerçekleşecek olan "27. Uluslararası Avrasya Ahlat Kültür Buluşması Şenlikleri" için hazırlık toplantısı yapıldı.

        Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ın başkanlığında "27. Uluslararası Avrasya Ahlat Kültür Buluşması Şenlikleri" öncesi kaymakamlık toplantı salonunda bir toplantı yapıldı. Toplantıya ilçedeki bazı kurum amirleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı. Toplantıda haftanın coşkulu bir şekilde geçmesi için yapılması planlanan etkinlikler konuşuldu.

        Toplantı, kurum amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona ererken, "27. Uluslararası Avrasya Ahlat Kültür Buluşması Şenlikleri" ile ilgili önümüzdeki günlerde tekrar toplantı yapılacağı belirlendi.

        (SAD-MSA-Y)

        14.06.2017 09:34:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler