Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa'da yaz okullarına yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, gençleri spora teşvik etmek ve iyi bireyler yetiştirmek amacı ile Aliağa Belediyesi tarafından başlatılan yaz spor okulları, gençlerden yoğun ilgi gördü.

        Aliağa ilçesinde, 12 Haziran Pazartesi günü başlayan ve Enka Spor Salonuna şahsen yapılan başvurular ile kontenjanlar kısa sürede doldu. Altı branşın yer aldığı yaz spor okullarında 7-17 yaş aralığındaki çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri ve onlara spor alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Spor antrenörleri eşliğindeki yaz spor okullarında voleybol, basketbol, futbol, karate, güreş ve masa tenisi yer alıyor.

        Aliağalı gençlerin spora olan ilgilerinden memnun kaldıklarını belirten Aliağa Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Bilal Özkurt, "Spor okullarımız her zaman olduğu gibi büyük ilgi gördü. Gençlerimiz hem eğlenceli bir yaz geçirecek hem de sporla iç içe olacak. Sosyal ve fiziksel gelişimlerine büyük katkı sağlayacak olan yaz spor okullarında spor dolu bir yaz geçireceğiz. Spor okulları sayesinde yetenekli gençlerimizi de keşfetmeye imkanı bulacağız" dedi.

        (HG-Y)

        14.06.2017 10:15:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler