Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan tırı Develi'de

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında ve Develi Belediyesinin de katkılarıyla geleneksel hale getirilen, Ramazan Tırı 14'üncü yılında birbirinden güzel eğlenceler ve gösterilerle geçiyor.

        Eski ramazanları yaşatan Ramazan tırında Yunus Fırat Hoca'nın Kuran-ı Kerim tilaveti okumasıyla başladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi mehter takımı sahnede yerlerini aldı.

        Merter takımının arkasından sahneye çıkan İllüzyonist Hakan Tek, gösterileriyle Develilerden büyük alkış topladı. Programın ilerleyen bölümlerinde Renkli Tebeşir Tiyatro Grubu oyunlarını sergiledi. Karagöz Hacivat, Kavuklu ile Pişekâr sahnelerinin ardından çeşitli yarışmalar düzenlendi ve kazananlara hediyeler verildi. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları tarafından semazen gösterisi eşliğinde ilahiler ve şiirler okundu. Program Yunus Fırat Hoca'nın kaside okumasıyla sona erdi.

        (SK)

        14.06.2017 10:21:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler