Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rüstemgedik Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Kaymakamı ve Rüstemgedik Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, beldede göreve geldiği günden beri hep yenilikçi ve güzel çalışmalara imza atıyor.

        Rüstemgedik Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, amaçlarının beldeyi yaşanılır ve modern bir belediye haline getirtmek olduğunu söyledi. Belediye hizmet binasını yenilediklerini ifade eden Uzan, "Bu kapsamda belediye hizmet binamızın dış cephe boyası yapılarak ferah ve güzel bir görünüm kazandı. Olumsuz olayların önüne geçmek için belediye hizmet binası içinde ve dış çevresinde belirlenen stratejik noktalara 7 gün 24 saat kayıt yapan ve kontrol noktası olan güvenlik-kamera sistemleri kuruldu. Görüntü kirliliğine neden olan eski 'Beyaz Masa' danışmanlık bürosu tamamen kaldırılarak yerine yenisi kuruldu. Yeni 'Beyaz Masa' hizmeti ile birlikte vatandaşlarımız hem belediye ile ilgili danışmanlık hizmeti alabilecek hem de belde ile ilgili her konuyu belediyemize iletmiş olacaklar" dedi.

        Beldede ulaşım konusunda sıkıntılı mahallelerin olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Vekili Uzan, "Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere daha kolay, daha hızlı ve daha kısa yoldan ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Belediyeye ait araç garajına kilitli parke taşı döşendi. Şimdi yolların parke ihalesi yapıldı. Yol parke çalışmalarına başlayacağız. Böylece beldede çıkmaz sokakları kurtarıyoruz, yolu olmayan hanelerimize yeni yollar açıyoruz ve mevcut dar yollarımızı genişletiyoruz. Bağlantı yolları vatandaşlarımızın ulaşımında önemli bir yere sahiptir. Yaptığımız her çalışmanın beldemizin gelişimine katkıda bulunduğu biliciyle Rüstemgedikli kardeşlerimize hizmet etmekteyiz. Halkımızın ve beldemizin yararına olan ne varsa yapmak bizim başlıca gayemizdir ve bu şuurla çalışmalarımıza büyük kararlılık ve azimle devam ediyoruz" diye konuştu.

        1960 ve 1970'li yıllarda okul olarak kullanılan binaların terk edilmesi nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini dile getiren Uzan, mahalle sakinlerinin şikayet ettiği binaların yıkıldığını kaydetti. Uzan, ''Amacımız görüntü kirliliğine sebebiyet veren ve risk oluşturan köhne ve harabe binaların yıkılarak mahalleye yeni bir meydan ile insana ferah ve huzur veren yeşil park alanı kazandırmaktır'' ifadelerini kullandı.

        (MSA-Y)

        14.06.2017 11:05:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler