Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyamanlılar Vakfının iftarına yoğun katılım

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfının Adıyaman Şube tarafından düzenlenen geleneksel iftara yoğun katılım oldu.

        Hısar salonda gerçekleştirilen ve Grup Ravza'nın söylediği ilahilerle renk kattığı iftar programının açılış konuşmasını Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Av. Nedim Taylan yaptı.

        Nedim Taylan, konuşmasında Vakfın Genel Başkanı Ramazan Aksoy başta olmak üzere vakfın bütün kurucu üyelerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

        Vakıf çalışmaları ve vakıfçılığın önemi ile ilgili bilgiler veren Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy da yaptığı konuşmada 21 yıldır vakıf hizmetinde yer alan ve bu davaya gönül vermiş insanların gayret ve çabaları taktire şayan olduğunu belirterek, iftarın gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

        Adıyamanlılar Vakfının gerek İstanbul da ve gerekse Adıyaman da gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle bütün Adıyamanlıların takdirini kazandığını belirten Adıyaman Valisi Abdullah Erin, "Vakıf hizmetlerinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Vakıf insanı olmak kolay iş değildir. Vakıfçılık Fedakarlık ve gönüllülük esasa dayalı bir iştir. Bu yorucu ve meşakatlı sorumluluğu göğüsleyen ve bütün bu hizmetlerinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        İftara Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Alay Komutanı Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper Diğer, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Vakfın Adıyaman Şube Başkanı Av. Nedim Taylan, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Müsiad Şube Başkanı Şerif Yıldırım, OSB Başkanı Kadir Çelenk, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, çeşitli sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

        (AHM)

        14.06.2017 11:11:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler