Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tok: "Yerinde dönüşüm için her şey tamam"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu ve Hastane Mahallelerinde yıllardır beklenen dönüşüm için her şeyin tamamlandığını açıkladı.

        İlkadım Belediyesince komşuluk ilişkilerini, paylaşmanın önemini ve birlikteliği pekiştirmek amacı ile düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Ramazan ayının 18'inci gününde Bahçelievler, İstasyon ve Kılıçdede Mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftar sofrasında sıcak ve samimi bir ortam yaşandı.

        İlkadım hızla gelişiyor

        İftar öncesinde Saadet Caddesi'ne kurulan iftar alanına gelerek vatandaşla buluşan Başkan Tok, gördüğü yoğun ilgi karşısında mutlu olduğunu belirtirken, masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Ezanın okunmasıyla oruçların hep birlikte açılmasının ardından konuşan Tok, "Geçtiğimiz yıl aynı niyet ile aynı alanda gerçekleştirdiğimiz iftar programını bu yıl daha da yoğun bir katılımla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Siz değerli hemşerilerimiz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Yeni belediye hizmet binamızın temel atma törenini görkemli bir şekilde yaptık. Aynı gün Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin tanıtımını gerçekleştirdik. Karadeniz'in en büyük camisi ve külliyesi hızla yükseliyor. Unkapanı Kültür Merkezi yenilenerek modern bir merkez haline geliyor. Kentsel dönüşümde çok büyük adımlar attık. Bunlar gibi birçok hizmeti siz değerli hemşerilerimizle buluşturmak için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Tüm bu hizmetler ve spordan eğitime camilerimizden okullarımıza birçok örnek proje ile İlkadım gelişiyor ve güzelleşiyor" dedi.

        "Allah, askerimize, polisimize güç kuvvet versin"

        İftar sofrasının kurulduğu caddede bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Binası önünde nöbette olan polisler için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un talimatı ile kurulan masada oruçları açan güvenlik güçleri ile sohbet eden Başkan Tok, "Şu anda devam eden terörle mücadele operasyonları nedenle aklımız ve kalbimiz onlarla Allah asker ve polisimize güç versin" diye konuştu.

        "Bu değişim ve dönüşüm İlkadım için milat olacak"

        İlkadım'da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını söyleyen Erdoğan Tok, "Kökçüoğlu ve Hastane Mahallelerinde yıllardır beklenen dönüşüm için tüm planlama ve imar uygulamaları tamamlandı. Vatandaşlar artık gecekondudan kurtulup yeni konutlar yapabilecek. Denizi ve şehri en iyi noktadan gören Hastane ve Kökçüoğlu Mahalleleri 'yerinde dönüşüm'le herkes tarafından tercih edilen bir merkez olacak. Bu değişim ve dönüşüm İlkadım için milat olacak" şeklinde konuştu.

        Kökçüoğlu'nda Kur'an ziyafeti

        İlkadım Belediyesince her akşam ayrı bir camide gerçekleştirilen Kur'an ziyaretlerinin konukları Eyüp Sultan Camisi Baş İmam-Hatibi Metin Çakar ve Fatih Camisi Müezzin Kayyımı Necdet Ergin oldu. Kökçüoğlu Camisi'nde gerçekleştirilen Kur'an ziyafeti ve teravih namazı ardından cami avlusunda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile sohbet eden cami cemaati, Başkan Tok ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        (SAM-SLH-Y)

        14.06.2017 11:11:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler