Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜBİTAK proje yazma eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erzincan Üniversitesi arasında yapılan protokol çerçevesinde "TÜBİTAK Ortaokulu Öğrencileri Proje Yarışması ve Lise Öğrencileri Proje Yarışması Öğretmen Eğitimi" faaliyeti düzenlendi.

        18 saatlik eğitime 32 farklı okuldan 40 öğretmen katıldı. Erzincan Öğretmenevinde yapılan eğitim Doçent Doktor Sema Altun Yalçın tarafından veriliyor. Eğitimi yerinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün konuşmasında öğretmenlere, öğrencilere ve okullara proje kültürünü kazandırmak ve geliştirebilmek amacıyla gönüllü olarak bu eğitime katıldıkları için teşekkür etti. Gün ayrıca geleceğin daha nitelikli planlanması için AR-GE'nin ve proje yapma becerilerinin geliştirilmesinin önemi üzerine vurgu yaptı.Bu eğitim sayesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ortaokul ve lise öğrencilerinin proje tabanlı düşünme becerisinin geliştirilmesinin yanı sıra okullarda daha nitelikli projelerin üretilmesi hedefleniyor.

        (FG-AA-Y)

        14.06.2017 11:17:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler