Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bahçesaray ilçe başkanlığından taziye evlerine masa ve sandalye yardı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bahçesaray İlçe Başkanlığı tarafından 50 taziye evine 3 bin 800 adet sandalye ve 850 adet masa yardımında bulunulurken, yardıma muhtaç 300 aileye de Ramazan paketi dağıtıldı.

        AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanlığı, sosyal sorumluluk alanında ilklere imza atmaya devam ediyor. Ziyaret ettikleri kırsal mahallelerdeki taziye evlerinde masa ve sandalye sıkıntısının olduğunu gören ilçe başkanı Cumali Sabırlı, yönetimdeki arkadaşları ile birlikte hareke geçti. Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın da desteği ile kırsal mahallelerde bulunan 50 taziye evi için 3 bin 800 adet sandalye ve 850 adet masa ilçeye getirdi. Masa ve sandalyeler, taziye evlerine götürülmek üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi.

        Öte yandan, Ramazan ayı münasebetiyle fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara destek olmak amacıyla AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı öncülüğünde hazırlanan 300 adet Ramazan paketi, tek tek ailelerin evleri ziyaret edilerek kendilerine teslim edildi. Kolileri teslim alan aileler, başkan Sabırlı ve katkısı olanlara teşekkür ettiler.

        (ŞAK-Y)

        14.06.2017 11:57:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler