Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da selin yaraları sarılıyor

        - Büyükşehir sayesinde felaketin önüne geçildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediyesi; Karpuzlu Gölcük-Akçaabat, Ektirli-Dutağaç , Koçarlı Güdüşlü, Bağcılar ve Dedeköy , Sultanhisar Uzunlar mahallelerinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel, taşkın ve toprak kaymasına anında müdahale etti.

        Gece boyu mesai yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Aydın il genelinde hayatı normale döndürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. İş makineleri ile kapanan yollar açılırken, oluşan su birikintilerine ve tıkanan dere yataklarına vakit kaybetmeden müdahale edildi.

        Yaşanan olumsuzluklara hemen müdahale ederek adeta bir felaket yaşanmasını önleyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çok teşekkür eden vatandaşlar, "Akşam saatlerinde başlayan yağmurun çok şiddetli olmasından dolayı sel ve taşkınlar oldu, bu yüzden büyük endişeye kapıldık. Ancak Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş makineleri ile birlikte hemen çalışma başlattı ve büyük bir felaketin önüne geçildi. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir ekiplerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

        (MB-Y)

        14.06.2017 12:26:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler