Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vezirhan Belediyesi Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Vezirhan Belde Belediyesi'nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

        Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, başkanlığındaki toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak Beldede bulunan Vezirhan Köy İçi Mevkiinde 7 pafta 2 bin 795 parsele bitişik imar planında spor tesisi alanı olarak tahsisli 825,81 metrekarelik arsa vasfındaki 2 bin 988 parsel nolu belediye mülkiyetindeki taşınmazın sentetik halı saha spor tesisi yapmak kaydıyla Bilecik İl Özel İdaresine devredilmesine oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olarak Vezirhan Beldesi Kayalar Mahallesindeki Vezirhan - Kayabeli - Gölpazarı (Vezirhan-Gölpzarı kavşağından Sakarya Köprüsüne kadar olan) yolunun isminin Osmangazi Caddesi olarak belirlenmesine, Kayalar Mahallesi eski Sakarya Köprüsü Bölgesine Kayıkbaşı Sanayi Bölgesi isminin verilmesine oy birliği ile kabul edildi.

        Öte yandan ek gündem maddesi olarak, Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Federal Mermer Sapağından Sakarya Nehri Paşalar Boğazına giden yola Cemal Bilim Caddesi, bölgeye ise; Cemal Bilim Sanayi Bölgesi ismi verilmesine oy birliği ile karar verildi.

        (CKT-MET-Y)

        14.06.2017 12:30:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler