Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demirkol, Bağlarbaşında vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bağlarbaşı Mahallesini gece saatlerinde ziyaret ederek, vatandaşlarla görüşüp çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

        Vatandaşlarla görüşmek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek için mahalle gezileri düzenleyen Başkan Fevzi Demirkol, çalışmaları kapsamında Bağlarbaşı Mahallesini ziyaret etti. Ramazan Ayı dolayısıyla gece saatlerinde mahalleyi ziyaret eden Başkan Demirkol, sahur vaktini dışarıda bekleyen vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların taleplerini ve teşekkürlerini dinleyen Başkan Demirkol, yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi. Vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat veren Başkan Demirkol, mahallede bulunan Cuma Gönüllü Parkında bulunan mahalle sakinleriyle de görüştü.

        Başkan Demirkol, parktaki vatandaşlarla görüşüp çalışmalarla ilgili incelemelerini tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.

        (Şİ-SD-Y)

        14.06.2017 12:54:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler