Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samandağlı Hayvanseverlerden anlamlı konser

        - konserden elde edilen gelirin sokak hayvanlarının ameliyat ve tedavi masraflarına harcanacağı belirtildi

        (Fotoğraflı)

        Adem Karagöz

        HATAY (İHA) - Samandağ Belediyesi ve Samandağ Doğa Derneği tarafından yeni çarşı konferans salonunda sokak hayvanları yararına konser etkinliği düzenlendi.

        Konser öncesi sokakta yaşayan hayvanların ameliyat, tedavi öncesini ve sonrasını gösteren slayt gösterisi yapıldı.

        Samandağ Belediyesi yeni çarşı salonunda sokak hayvanlarına destek amaçlı gerçekleşen konser, slayt ve Zumba Gösterisi ile başladı.

        Zumba gösterisinden sonra Sanatçı Güney Oruç, Ali Ekber Yeşil ve genç sanatçıların seslendirdiği şarkılarla coşkulu bir konser gerçekleştirildi.

        Samandağlı hayvan severler, bu anlamlı etkinliğe katkılarından dolayı Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı'ya, Antakya doğa derneğine teşekkür ettiler.

        Samandağ Belediyesi, Doğa Derneği katkılarıyla Samandağlı hayvanseverlerin düzenlediği konserden elde edilen gelirin sokak hayvanlarının ameliyat ve tedavi masraflarına harcanacağı belirtildi.

        (ADM-Y)

        14.06.2017 13:17:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler