Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaldıran'da Ramazan etkinlikleri

        (Fotoğraflı)

        M. Emin Arvas

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

        Çaldıran Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında sahne alan Van Şehir Tiyatroları ekibi, büyük ilgi gördü. 8 kişilik Van Şehir Tiyatroları ekibi, gündüz mahalle aralarında akşam saatlerinde ise Atatürk İlkokulu bahçesinde yaptıkları Hacivat-Karagöz, Nasrettin Hoca, İbiş ile Memiş, ortaoyunları, kukla, Meddah, palyaço ve ilizyon gösterileriyle büyük beğeni topladılar.

        Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, Çaldıran Belediyesi olarak Ramazan ayında belli aralıklarla çocukların güzel vakit geçirmeleri için Van Şehir Tiyatroları ekibini ilçeye davet ettiklerini söyledi. Dündar, "Ülkemizin geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızı sosyal yönden desteklemek hepimizin görevidir. Eğer biz bir çocuğun yüzünü güldürebildiysek, hayallerine yeni bir ışık açabildiysek ne mutlu bizlere. Biz sadece Çaldıranlı değil ihtiyacı olan her kesin yanındayız. İmkanlar ölçüsünde yanlarında olmaya da devam edeceğiz" dedi.

        Kışla Mahallesi Muhtarı da, Kaymakam Dündar'a teşekkür ederek, çocukların ilk defa Hacivat-Karagöz ve diğer etkinliklerle tanıştığını belirtti.

        (MSA-Y)

        14.06.2017 13:44:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler