Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alman turistler 27 yıldır tatillerini Kuşadası'nda geçiriyor

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Tatillerini 27 yıldır Kuşadası'nda geçiren Karlheinz Burgemeister ve Heike Vikum, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.

        Almanya'nın Mellrichstadt şehrinde yaşayan ve 27 yıldır tatillerini Kuşadası'nda geçiren Burgemeister ve Vikum ziyarette, Mellrichstadt Belediye Başkanı tarafından Başkan Kayalı'ya gönderilen ve Mellrichstadt Belediyesi'ni temsil eden bayrağı hediye etti. Türkiye'yi ve Kuşadası'nı çok sevdiklerini ifade eden Burgemeiser ve Vikum, Alman turistlerin gönül rahatlığıyla Türkiye'ye gelebileceğine dikkat çekti. Başkan Kayalı ise Mellrichstadt Belediye Başkanı'nın bu nazik davranışından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek Burgemeiser ve Vikum'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        (ZH-MB-E)

        14.06.2017 13:46:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler