Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Seyfi Dingil Şehit ve Gazi aileleriyle iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın ilçesi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehit ve gazi aileleri için iftar yemeği verdi.

        Başkan Seyfi Dingil iftar yemeğinde, "Canlarını ülkesi ve milleti için feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sizlere sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır. Şahsım ve belediyemiz olarak her zaman sizlerin yanındayız " dedi.

        İskenderun Belediyesi tarafından Şehit ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen iftar yemeği programına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan, İskenderun Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve çok sayıda Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

        Şehit aileleriyle tek tek ilgilenen ve sohbet eden varsa sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi aileleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

        Başkan Seyfi Dingil konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Şehitlerimiz bu güzel vatanı canlarıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Toplum olarak şehitler verdik. Kurtuluş savaşında verdik. PKK terörüyle mücadelede verdik. FETÖ terörüyle mücadelede verdik. 15 Temmuz'da verdik. Onun için bu toprakların kıymetini hep birlikte bileceğiz. Sizlerde şehit olmuş bu mücadelede kahramanlık gösteren şehitlerin bizlere emanetisiniz. Bize düşen onların geride bıraktığı emanetleri olan ailelerinin yakınlarının bizim yanımızda çok önemli bir yeri vardır. Sizlere sahip çıkmak bu vatana sahip çıkmaktır. Şahsım ve belediyemiz olarak her zaman sizlerin yanındayız. Sizlere kapımızda gönlümüzde her zaman açıktır. Bu vesile ile yüce rabbim ülkemizi milletimizi korusun diyor, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."

        Böyle bir iftar yemeğinin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden şehit ve gazi aileleri ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e teşekkür ettiler.

        (MSM-Y)

        14.06.2017 14:08:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler