Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Defterdar Arslan'dan Başkan Koçak'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Defterdarı Uğur Arslan, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ı ziyaret ederek, 27 Mayıs 2017 tarihinde yürürlüğe giren 7020 sayılı bazı alacakların yapılandırılması, bazı kanunlarda ve bir kanun hükmünde kararnamede yapılar değişikliklerle ilgili bilgiler verdi.

        Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

        Defterdar Uğur Arslan, 7020 sayılı bazı alacakların yapılandırılması, bazı kanunlarda ve bir kanun hükmünde kararnamede yapılar değişikliklerin 27 Mayıs 2017 tarihinde yürürlüğe girdiğini belirterek, bu kapsamda bilgiler aktardı. 7020 sayılı yeni yapılandırma kanunu ile vatandaşların kamuya olan borç yükünün azalacağını, mevcut borçların da taksitlerle ödenebileceğini ifade eden Arslan, "Toplumun her kesimine hitap eden kanunu vatandaşımıza anlatmak, azami seviyede yararlanılmasını sağlamak amacıyla gerekli tanıtım faaliyetleri başlatılmıştır. Başkalık/Defterdarlık olarak tüm personelimiz ile kanunu anlatmak ve uygulamak üzere hazır bulunuyoruz" dedi.

        (YC-AH-Y)

        14.06.2017 14:27:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler