Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım Teknolojileri Fakültesine Adıyaman'da tarımı ileriye taşıyacak

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Tarım Teknolojileri Fakültesinin açılacak olmasının Adıyaman'da tarımı ilerilere taşıyacağını vurguladı.

        Tarım Teknolojileri Fakültesinin Adıyaman'ın Kahta ilçesine açılacağının müjdesini veren TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın ardın Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, fakülteyle ilgili açıklamada bulundu.

        Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan yaptığı açıklamada, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın'ın vermiş olduğu müjdeli haberlerden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

        Başkan Şahan, "Kahta'da açılacak olan Tarım Teknolojileri Fakültesi ilimiz tarımını en ileri seviyeye ulaştıracaktır. Bunun yanında baraj ve göletlerimizde hızlı bir şekilde devam etmektedir. Barajlarımızın da tamamlanması durumunda Tarım ve Teknoloji Fakültesi'nin ilimize çok büyük katkıları olacaktır. Bununla birlikte ilimiz tarımı, çevremizde bulunan sanayisi gelişmiş tüm illerle rekabet etme imkanı bulacaktır" dedi.

        Şahan açıklamasının devamında, "Barajlarımızın da tamamlanması durumunda Tarım Teknolojileri Fakültesiyle beraber ilimiz tarımının en üst seviyelere ulaşması çok yakındır. Bu sebeple bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve ilimiz tarımına büyük katlıları bulunan başta Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekillerimiz Sayın Adnan Boynukara, Sayın Salih Fırat ve Sayın İbrahim Halil Fırat'a şahsım ve tüm çiftçilerimiz adına şükranlarımızı sunarım" ifadelerini kullandı.

        (AHM)

        14.06.2017 14:33:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler