Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarayköy TOKİ konutlarının ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli'nin Sarayköy Belediyesi, Gerali Mahallesi'ne yapılacak 403 konut ve ticaret merkezinin ihalesini gerçekleştirdi.

        Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş öncülüğünde ilçeye Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak sosyal donatılar ve ticari komplekslerin yer aldığı 403 konut projesi başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından 8 Haziran'da ihalesi gerçekleştirildi.

        Sadece Sarayköy halkının değil, Denizli nüfusuna kayıtlı vatandaşların da ilgi gösterdiği Sarayköy'ün Gerali Mahallesi Trafo Mevkii'ne inşa edilecek 122 metrekarelik 3+1 konutlar ile 85 metrekarelik 2+1 konutların yapımı için ilerleyen günlerde yer teslimi yapılacak. İhalede konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ihalenin ilçe vatandaşlarına hayırlı olmasını diledi.

        Başkan Özbaş, "Başvurular başladığı günden bu yana konutlarımıza yoğun bir talep geldi. Bizde vatandaşlarımızın yoğun talebini öncelik vererek yeni bir konut projesi yapımı için TOKİ ile birlikte çalışmalar yapmaya başladığımızın müjdesini de vermek istiyorum. Bu zamana kadar süren hummalı yoğun, meşakkatli bir çalışmanın ardından geçen hafta içinde TOKİ konutlarımızın ihalesi gerçekleşti. 403 konut ve ticaret merkezimiz için ilk olarak yer teslimi yapacağız ardından temel atmalarına başlayacak ve inşaatımız yükselecek. Umut ediyorum, 2 yıl içerisinde vatandaşlarımız yeni konutlarına sahip olacaklar. Büyüyen Sarayköy de yeni bir yerleşim alanına kavuşmuş olacak. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz" diye konuştu.

        Sarayköy'ün önemli bir ilçe haline getireceklerini belirten Başkan Özbaş, bu ilçeyi Ege'nin parlayan yıldızı haline getirmek istediklerini belirtti. Başkan Özbaş, "TOKİ konutlarımıza Sarayköy'den olduğu gibi Denizli'den de çok talep var. Sarayköy büyüyor, gelişiyor. Sarayköy Denizli'ye çok yakın yerleşim birimi. Şehir de ne varsa bütün imkanları geç kalmış olmasına rağmen Sarayköy'e yaşatmaya sağlamaya başladınız. İnşallah 3-5 yıl içinde bu bölgenin en önemli yerleşim alanlarından gelişim alanlarından biri olacak. Gerek ekonomisi, gerek alt yapısı ve şehirciliği ile Sarayköy ülkemizin önemli örnek şehirlerinden biri olacak. Hak ettiğini alacak" şeklinde konuştu.

        (MT-Y)

        14.06.2017 14:33:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler