Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden Altınordu'da asfalt seferberliği

        - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz:

        - "Sıcak asfalt konforu her yere ulaşacak"

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında 120 km'lik sıcak asfaltın yapılacağı Altınordu ilçesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Şehir içi imarlı ve kırsal alanları sıcak asfalt konforuna kavuşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, 20 km yolu sıcak asfaltla buluşturdu.

        Mevsim koşullarının izin vermesiyle birlikte asfalt çalışmasına ağırlık verdiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şu ana kadar ilçe merkezinde 20 km'ik yolun asfaltlandığını söyledi.

        Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise "Yıllarca memleketimize hizmet verilmedi. Alt yapı çalışmaları yapılırken çıkarılan eski borulardan akan sağlıksız sular, sık sık hasta olmamızın nedeniymiş. Süreç zorlu ama sabretmek gerekiyor. 30-40 yılda yapılmayan hizmetler 3-4 ay içerisinde verilmeye çalışılıyor. Bugüne kadar ayağımıza çamur değmemiş olması hizmetin yapılmadığını gösteriyor. Alt yapısı tamamlanan yollarımız, uzun ömürlü ve modern görünüme kavuşuyor" şeklinde görüş belirttiler.

        (MAK-SLH-Y)

        14.06.2017 14:44:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler