Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Üzülmez, yetim çocukları iftarda ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Ayının 15. Günü olan "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla yetim çocuklar için bir iftar yemeği düzenledi.

        Bütün çocukların sevgiyle, ilgiyle büyümesi, hepsinin yüzünün gülmesi düşüncesiyle düzenlenen iftar organizasyonunda, Kartepe'de yaşayan yetim çocuklar ve Başkan Üzülmez aynı sofrada buluştu.

        Başkan Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, belediye meclis üyeleri ve yetim aileleri katılarak hep birlikte oruç açtılar.

        Yetim çocuklar ve yakınları ile birlikte Kartepe Serender Park'da düzenlenen iftar yemeğinde buluşan Başkan Üzülmez, tüm çocuklarla tek tek ilgilenerek Kartepe Belediyesi'nin de onların bir aileleri olduğu anlattı. Kartepe'de yaşayan yetim çocukların katıldığı iftar programında tüm çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, "Peygamber Efendimiz, hayatı boyunca öksüz ve yetimlere sahip çıkmaya, her zaman onların yaralarına derman olmaya çalışmıştır. İşte bizlerde O'nun bu güzel sünnetini, devam ettirmek üzere bu gün burada bir araya geldik. Çocuklarımızın eğitimlerini, sağlıklarını ve güvenliklerini, onların sıcak, sevgi dolu, şefkatli bir yuvada yaşamalarını düşünmek zorundayız. Biz görev süremizce yetimlerimize öksüzlerimize sahip çıkmaya, onların anne baba hasretlerini bir nebze de olsun ortadan kaldırabilmeye gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

        Çocukları belediyenin Bilgievlerine de davet eden Başkan Üzülmez, "Kartepemizin birçok noktasına sizler için kurduğumuz şefkat ve sevgiyle emek veren öğretmenlerimizin emek verdiği bilgi evleri, kütüphaneler ve etüt merkezleri ile çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya ve aile sıcaklığı yaşatmaya özen gösteriyoruz.Sizler de çocuk kulübü ve bilgievleri ailemizin bir evladı, bir üyesi olun" ifadelerini kullandı.

        Protokol üyeleri çocuklarla birlikte oruç açarken, iftar programı sonrasında çocuklar Kartepe Belediyesi'nce hazırlanan sürpriz hediyeler ve Hacivat Karagöz gösterisiyle keyifli ve eğlenceli bir Ramazan gecesi geçirdiler. İftara katılan çocuklar ve yakınları, " hem bu güzel gece hem de başkanımızın çocuklara her zaman gösterdiği yakın ilgi, sevgi ve hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi

        (MG-İÇ)

        14.06.2017 15:09:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler