Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar iftar sonrası ev ziyaretlerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan ayında başladığı ev ziyaretlerini sürdürüyor.

        Her akşam program çerçevesinde, vatandaşların evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, bu kapsamda sadece ramazan ayında değil, her zaman vatandaşların arasında olduklarını söyledi.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağız ve büyük bir özveri ile halkımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz. Sürekli Halkımızla Beraberiz Ramazanın özünde zaten birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik vardır. Ramazan aylarında birliğin, beraberliğin, şefkatin, merhametin ve yardımseverliğin en üst seviyede olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar;"Yaptığımız ziyaretle onların hatırını sorup dertlerini paylaşarak sevindirmiş olduk. Vatandaşlarımızla sık, sık bir araya gelerek onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz, onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bu mübarek ayı iyi değerlendirmemiz lazım. Ramazan ayını iyi değerlendirmek adına vatandaşlarla sık, sık bir araya geliyoruz, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, Ramazan ayının ilk gününden bu güne kadar vatandaşlarımızla birlikte olmaya özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

        (MG-RFK-Y)

        14.06.2017 15:19:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler