Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaybolan çocuğu zabıta buldu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çarşı merkezinde ağabeyinin yanındayken bir anlık dalgınlık sonucu ortadan kaybolan 3 yaşındaki çocuğu, Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri buldu.

        Alaşehir'de ağabeyiyle birlikte alışverişe giden 3 yaşındaki Ilgaz G. kalabalıkta bir anda ortadan kayboldu. Bu sırada çarşıda görev yapan Alaşehir Belediyesi zabıta ekipleri küçük Ilgaz'ın davranışlarından şüphelendi. Ilgaz'ın kaybolduğunu anlayan ekipler, henüz konuşamayan çocuğu zabıta müdürlüğüne götürerek misafir etmeye başladı. Ilgaz'la yakından ilgilenen zabıta personeli, küçük çocuğa çikolata ve oyuncak hediye etti. Bir yandan Ilgaz'ın ailesine de ulaşmaya çalışan ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarının da yardımıyla çocuğun ailesini tespit etti. Zabıta müdürlüğüne gelen anne, Ilgaz'a kavuşmanın sevincini yaşarken, Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür etti.

        (ÖND-Y)

        14.06.2017 15:58:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler