Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerden Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ortaokul ve lise öğrencilerine vermiş olduğu spor ayakkabısı karne hediyesini almaya gelen gençler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

        Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'ne gelerek ayakkabılarını alan gençler spor ayakkabılarının hem karne hediyesi hem de bayram hediyesi olduğunu ifade etti. Gençleri spora teşvik etmek için eşofman, ilgi alanlarına göre futbol, basketbol, voleybol topları dağıtan Şahinbey Belediyesi bu yılda öğrencilerin yüzünü spor ayakkabısı dağıtarak güldürdü.

        "Başkanımız bizi mutlu ediyor"

        Spor ayakkabılarını almak için Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'ne gelen öğrenciler Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun verdiği hediyelerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun her yıl vermiş olduğu karne hediyeleri bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Bizlere daha önce eşofman, futbol, basketbol, voleybol topları hediye etti. Aynı zamanda bizleri Çanakkale'ye götürerek şehit topraklarında bu vatanın hangi şartlarda kazanıldığını öğrenmemizi sağlıyor. Kendisini çok seviyoruz" dedi.

        (SD-Y)

        14.06.2017 15:58:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler