Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGK borçlarının yeniden yapılandırması toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarının yeniden yapılandırılması toplantısı düzenlendi.

        Elazığ TSO ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü işbirliğinde SGK borçlarının yeniden yapılandırması toplantısı düzenlendi. Toplantıda 7020 sayılı kanuna göre yeni SGK Borç Yapılandırması anlatıldı.

        İş dünyasına AK Parti Hükümeti tarafından önemli kararlar alındığını belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, "30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek olan, yapılandırma kapsamında işletmelerin SGK'ya olan tüm borçlarının yapılandırılması imkanı sağlanmıştır. İşletmelerimiz açısından çok önemli bir fırsat olan, kanundan üyelerimizin istifade etmesi ve her hangi bir mağduriyet yaşanmaması hususunda SGK İl Müdürlüğümüz ile müşterek bu bilgilendirme toplantısını yapmaktayız" dedi.

        Daha sonra toplantı SGK İl Müdürü Ahyan Tuncer'in 7020 sayılı kanuna göre yeni SGK borç yapılandırması hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

        Elazığ TSO Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programa, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, SGK Elazığ İl Müdürü Ayhan Tuncer, İş Kur İl Müdürü Abdullah Balcı ve davetliler katıldı.

        (YÖ-HİV-Y)

        14.06.2017 16:11:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler