Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tır'ın dorsesinde 315 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        VAN (İHA) - Van'da polis ekipleri, durumundan şüphelenerek arama yaptıkları bir Tır'ın dorsesinde yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 315 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

        Van Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, il merkeze ve ilçelerde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs ve şahısların deşifresine yönelik çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Bu kapsamda Tuşba İlçesi Erciş karayolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 35 plakalı Tır'da arama yapıldığı belirtilen açıklamada, "Trı'ın dorsesinda yapılan aramada toplam 315 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan F.A., hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. İlimiz ve ilçelerimizde halkın huzur ve güveliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir" denildi.

        (ŞAK-Y)

        14.06.2017 16:51:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler