Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de yeni spor salonu yapımında sona gelindi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Şehir Mezarlığı ile Seyrani Kampüsü arasına yaptırılan bin kişilik yeni spor salonunun yapım çalışmalarında sona gelindi.

        Toplam maliyeti 6 milyon lirayı bulan ve tamamı Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanan yeni spor salonundaki son gelişmeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile birlikte yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "1000 kişilik seyirci kapasitesiyle inşa edilen yeni spor salonu gelişen ve büyüyen Develimize yakışır bir görünüm kazanmıştır. Bu tesisin inşasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor şimdiden Develimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Develi Belediyesinin çevre düzenleme çalışmalarında gerekli desteği vereceğini belirten Başkan Cabbar, İlçe Stadındaki kapalı spor salonu yanındaki boş alana yeni gençlik merkezi yapılması ile ilgili de gerekli görüşmelerin yapıldığını belirtti. Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu'nun da yeni gençlik merkezi projesiyle yakından ilgilendiğini ve görüşmelerde bulunduğunu belirten Başkan Cabbar "Develimiz için Devlet yatırımlarının daha seri ulaşmasına vesile olan vekilimiz Sami Dedeoğlu'na tüm hemşerilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yeni salonun açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

        (SK)

        14.06.2017 16:51:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler