Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 Nisan Gençlik Kampı birinci dönemi başladı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Silifke ilçesi Kapızlı'da bulunan 23 Nisan Mavi Kampı'nın birinci dönemi başladı. Kampa, 24 ilden 580 öğrenci katılıyor.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrenciler kampta el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, deniz aktiviteleri ve gezilere katılıp hem doyasıya eğleniyor hem de öğreniyor. Öğrenciler ayrıca kampta voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi gibi birçok spor aktivitesine de katılıyorlar.

        Mavi kapın ilk gününde, tüm gruplar deniz etkinliğine katılırken, akşam açılış programıyla birlikte gece etkinliğinde gençler doyasıya eğlendiler. Kampa katılan öğrenciler, Cennet-Cehennem, Astım Mağarası, Kıbrıs Şehitliği ve Taşucu gibi Mersin'in tarihi ve turistik yerlerini de gezdiler.

        (KYM-Y)

        14.06.2017 17:11:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler