Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Öztürk'ten hasta çifte ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden kanser hastası Haci ve Sakine Başaran çiftini ziyaret etti.

        Mahalle Muhtarı Leyla Tanrıtanır ile birlikte hasta çifti evinde ziyaret eden Kaymakam Öztürk, 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Aile fertleriyle yakından ilgilenen Öztürk, "Bizler her daim sizlerin yanınızdayız. Üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da her daima hazırız" dedi.

        Cemil Öztürk'ün evlerine kadar gelerek kendilerini ziyaret etmesi, hasta çifti ve çocuklarını memnun etti. Hasta çift; "Belediye Başkan Vekilimizden Allah razı olsun. Bizleri ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Bizlere moral verdi. Bu anlamlı ziyaretinden dolayı başkan vekilimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

        (MSA-Y)

        14.06.2017 17:28:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler