Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kumbarasındaki tüm parayı Balıkesirspor'a bağışladı

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Gazi İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Yusuf İnce, kumbarasındaki tüm parayı Balıkesirspor'a yardım olarak bağışladı.

        Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarafından başlatılan Balıkesirspor'a yardım kampanyasına 13 yaşındaki Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yusuf İnce de destek oldu. Kafaoğlu'nun başlattığı yardım kampanyasını sosyal medyadan öğrenen Yusuf İnce Başkanı ziyaret ederek, ''Balıkesirspor'a sizin aracılığınız ile kumbaramda biriktirdiğim parayı vermek istiyorum'' dedi.

        Tablet almak için babasının verdiği harçlıkları kumbarasında biriktiren Yusuf İnce, tekrar para biriktirerek tablet alabileceğini fakat Balıkesirspor'un kötü gidişinin önüne geçilmesinin gerektiğini dile getirdi.

        Fanatik bir Balıkesirspor taraftarı olduğunu ve odasının Balıkesirspor formaları ve posterleri ile kaplı olduğunu söyleyen İnce'ye Başkan Kafaoğlu tarafından saat hediye edildi.

        (TS)

        14.06.2017 17:35:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler