Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şefkatli ellerden farklı iftar

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Erken Doğmuşlar Konuk Evi, Özel Çocuklar Eğitim Merkezi ve Kadın Danışma Merkezi üyesi yaşlılarla engellilere iftar yemeği düzenledi.

        Ayvalık'ta yaşlının, yoksulun, hastanın ve ihtiyaç sahibi olan hemen hemen herkesin yardımına adeta Hızır gibi yetişmesi nedeniyle ilçe halkı tarafında 'Fatma Anne' olarak tanınan dernek başkanı Fatma Cavlı'nın yanı sıra Ayvalık Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi Sorumlusu Emre Batur, Merkezde eğitim gören özel çocukların Öğretmeni Emine Okyar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda; Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, ilçede engellilere yönelik yıllarca gönülden çalışmasıyla tanınan Ayvalık Belediyesi'nin eski Fen İşleri Müdürü Füsun Atay da hazır bulundu.

        Engelliler ve yaşlılar için hazırlanan birbirinden leziz yiyeceklerin yer aldığı nezih iftar yemeğinde; Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği yöneticileri; Uğur Odunlu ile Suat Salgın'ın yanı sıra derneğin destekçilerinden Sanatçı Metin Uçak da katıldı.

        Engelli velilerinin yaptığı dualarla sona eren iftara; engelli öğrencilerin 'Gülden Ablası' Merkezin çalışanlarından Gülden Aydınlı için hazırladıkları sürpriz doğum günü kutlaması da renk kattı.

        İftar sonrasında muhabirimize açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Fatma Cavlı, "Çok güzel bir iftar oldu. En sevdiğim canlarımla bir aradaydık. Sık sık bir araya gelmekten inanılmaz huzur duyduğum bu dostlarımla keyifli bir iftar gerçekleştirdik. Sevgili İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Güner Bahadır da bizi bu organizasyonumuzda yalnız bırakmadı. Çok mutluyum. Allah derneğimize destek veren herkesten razı olsun. Bu gecenin gerçekleşmesinde katkı veren tüm dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

        (SS-

        15.06.2017 00:27:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler