Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BTO'dan iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Ticaret Odası (BTO) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, protokol mensupları, iş adamları ve oda üyeleri bir araya geldi.

        Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İftar yemeğinde konuşan BTO Başkanı Fahri Ermişler, "Ülkemizin terörle, dünyanın açlıkla imtihan edildiği bu mübarek günlerde şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yardıma muhtaç olan insanlara daha çok yardım etmeyi temenni ediyorum. Bundan 4 yıl önce sizlerin güveni ve desteği ile göreve geldiğimiz günden bu yana yeni ticari gelişimlere destek olmak, üyelerimizin ekonomik hayatlarını iyileştirerek Balıkesir ekonomisine katma değer sağlamak en önemli görevimiz olarak ön plana çıktı. Ramazan ayından sonra taşınacağımız yeni hizmet binamızda üyelerimize daha iyi hizmet edeceğiz. Ramazan ayının sizlere ve ailenize sevdiklerinize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi

        İftar programında konuşan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise, Ramazan ayının önemine değinerek, muhtaç durumdaki vatandaşlara el uzatılması gerektiğini vurguladılar.

        Balıkesir Ticaret Odasının düzenlediği iftar yemeğine Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, Garnizon Komutanı Hv.Plt. Tuğgeneral Kemal Turan, Karesi İlçe Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Jandarma Komutanı J.Kur. Alb. Dr.Taner Büyükgöz, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, STK temsilcileri, kurum ve daire müdürleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

        (HT-TS)

        15.06.2017 00:37:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler