Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beykoz'da sokak iftarları bereketi sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Belediyesi, vatandaşlarla birlikte iftar sofralarında Ramazan'ın bereketini paylaşmaya devam ediyor. Ortaçeşme Meydanı'da kurulan sokak iftarında binlerce vatandaş oruçlarını açtı.

        Beykoz Belediyesi tarafından her gün başka bir mahallede kurulan iftar sofralarının bir yenisi Ortaçeşme Meydanı'nda kuruldu. Binlerce vatandaşın katıldığı sokak iftarına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek gelerek yemek dağıttı. Yemek kazanın başına geçen Çelikbilek, eline adlığı kepçeyle vatandaşlara yemek ikram etti. Daha sonra masaları gezen Başkan Çelikbilek, Beykozluları selamladı.

        Müthiş bir kalabalığın olduğunu söyleyen Mehmet Yılmaz isimli vatandaş, "Ramazan-ı Şerif bereket, rahmet ayıdır. Ama artık son günlerine girdik. Beykoz Belediyesi çok güzel bir hizmet veriyor. Her akşam bu kadar vatandaşa sıcak yemek veriyor, çok güzel bir şey yapıyor" dedi.

        İzmir'den geldiklerini belirten Cemal Akkaş, "Ben misafirim. Bizim oturduğumuz bölgelerde böyle etkinlikler olmadığından dolayı biz değişiklik olsun diye buraya geldik. Çok hoşumuza gitti" şeklinde konuştu.

        Beykoz Belediyesine çok teşekkür eden Fatma Erdoğan, "Allah razı olsun belediyemizden bizi hoş karşılıyor. İftarları her gün bir yerlerde veriyor. Beykoz'da özellikle eğlence veriyor. Çok memnunuz, sağ olsunlar. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

        (MB-HB-MK-Y)

        15.06.2017 10:34:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler