Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgi, kardeşlik ve paylaşma sofrası Pelitözü Mahallesinde kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan sevgi, kardeşlik ve paylaşma sofrası bu kez Pelitözü Mahallesinde kuruldu.

        Mahalle meydanında kurulan iftara, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Pelitözü Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın ve mahalle sakinleri katıldı. Programda konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirilen faaliyetlerle Ramazan ayının en güzel şekilde değerlendirildiğini belirterek, "Ramazan sevgi ve hoşgörü ayı, yardımlaşma ve paylaşma ayı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeye çıktığı bir ay. Bizler de Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'imizde şehrimizin her bir noktasında geleneklerimize uygun şekilde birlik ve beraberlik içinde Ramazanı Şerifi değerlendiriyoruz. İftarlarımızı birlikte yapıyoruz, sahurlarımızı yapıyoruz. Cenabı Hak yapmış olduğumuz ibadetleri dergahında kabul buyursun. İnşallah burada olduğu gibi gelecek zaman dilimleri içerisinde daha iyi şartlarda, sağlık ve sıhhat içinde bir arada olmayı bizlere nasip etsin. Şimdiden yaklaşan Kadir Geceniz ve bayramınızı tebrik ediyorum. Cenabı Allah her zaman sizin gibi dostlarla güzellikler içinde olmayı nasip etsin" dedi.

        İftar programının ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, mahalle sakinleri ile çay içerek, sohbet etti.

        (CKT-KÇ)

        15.06.2017 10:59:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler