Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak'ta 2 farklı noktada 4 bin kişi ile iftar

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesi'nin her akşam mahallelerin ortak yerleri belirlenerek birden fazla mahallede gerçekleştirdiği iftar buluşmaları devam ediyor. "Mahallede İftar Var" etkinliğinin bu kez adresi Emine Rasim Özkaya İlköğretim Okulu ve Gülveren kapalı pazar alanı oldu.

        4 farklı mahalleden 4 bin kişinin katıldığı iftar programında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Uzun yıllardır özlemini duyduğumuz kalabalık ve bereketli sofralarda vatandaşlarımızla birlikte bir ekmeği bölüşmekten son derece mutluyum" dedi.

        İlk adresi olan Emine Rasim Özkaya İlköğretim Okulu'nda vatandaşlarla birlikte orucunu açan Akgül, Ramazan bereketinin paylaşılarak çoğaldığını belirterek, "Amacımız eski Ramazanları yaşatıp, çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak" ifadesini kullandı.

        Gülveren kapalı pazar alanında da bir konuşma yapan Akgül, "Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, aynı aşı paylaşmayı hedefledik" diye konuştu. 4 bin kişinin katıldığı iftar programlarına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (BC-BT-Y)

        15.06.2017 11:07:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler