Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın ve Muğla'da kaçak operasyonu

        - Yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışan 78 kişi yakalandı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın ve Muğla'da güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen 2 arı operasyonda 60'ı Suriyeli 18'i Afgan uyruklu toplam 78 kişi yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isterken yakalandı. Yakalanan kaçaklar işlemleri için polis merkezine ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na götürüldü.

        Gece bir ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler Bodrum açıklarına ahşap bir tekne ile Yunanistan'a geçmeye çalışan Afganistan uyruklu 18 kişiyi yakaladı. Öte yandan Didim'de bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri Mavişehir sahilinde bekleyen aralarında kadın ve çocukların da olduğu 60 kişilik grubu yakaladı. Yasa dışı yollardan deniz yolu ile Yunanistan'a geçme hazırlığında olan 60 kişi polis tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

        Bodrum ve Didim'de yakalanan kaçakların işlemlerinin tamamlanmasının ardından Göç İdaresi'ne gönderileceği belirtildi.

        (İK)

        15.06.2017 11:17:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler