Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çetin, Ramazan etkinliklerinde hemşehrilerini yalnız bırakmıyor

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Şehit Salim Akgül Parkı'nda devam eden Ramazan etkinliklerinde hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Etkinlik alanında vatandaşlara hitap eden Başkan "Dünyaya şan ve şerefi getiren İslam dinidir. Dinimizi iyi öğreneceğiz, iyi yaşayacağız. Yoksa FETÖ gibi haysiyetsizler çıkıp çocuklarımızı çalıyor" dedi.

        Geleneksel Ramazan etkinliklerinin Pursaklar'daki adresi olan Şehit Salim Akgül Parkı 7'den 77'ye herkesi ağırlıyor. Birbirinden güzel programların hazırlandığı Ramazan etkinliklerinde sahne gösterileri, çocuk yarışmaları, konserler halkın yoğun ilgisini çekiyor. Hemşehrilerini yalnız bırakmayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de etkinlik alanına gelip vatandaşlarla sohbet etti. 750 kişilik amfi tiyatroyu dolduran Pursaklar halkı Başkan Çetin'e yoğun ilgi göstererek teşekkürlerini ve taleplerini iletti.

        Hemşehrilerinin taleplerini dinleyip çözüm önerileri sunan Selçuk Çetin, vatandaşlarla bir araya geldiği Ramazan etkinliğinde önemli uyarılarda bulunarak, "Dünyaya şan ve şerefi getiren İslam dinidir. Dinimizi iyi öğreneceğiz, iyi yaşayacağız. Yoksa FETÖ gibi haysiyetsiz ve şerefsiz insanlar çıkıp çocuklarımızı çalıyor, bu millete kurşun atıyor" dedi.

        Pursaklar'da bir ay boyunca güzel programlar hazırladıklarını belirten Başkan Selçuk Çetin, konuşmasında önemli mesajlar verdi. Çetin, "Bizim birliğe, kardeşliğe ihtiyacımız var. Bu ay bunun için en güzel fırsattır. Bu birlikteliğimiz ile yedi düvel ile savaşıyoruz. Niyetimiz halis olduğu için, Rabbim yardımcımız oluyor. Bizler milletin gönlüne talibiz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gönlünü bu millete vermiştir. İmanıyla, mangal gibi yüreğiyle dünya ile mücadele ediyor. En büyük güç Allah'tır, O'ndan büyük güç yoktur. Yeter ki biz kalbimizi bozmayalım. Yedi düvel düşman olsa da Allah bizden yanadır. Komşularımız arasında, arkadaşlarımız arasında selamlaşmayı yayın. Birbirinizin derdiyle hemdert olun. Dualarınızda güvenlik güçlerimizi ihmal etmeyin. Yavrularımızı ihmal etmeyelim. İhmal ettiğimiz zaman FETÖ gibi şerefsiz ve haysiyetsiz insanlar çıkıp yavrularımızı çaldı, bizleri aldattı. Dinimizi öğreneceğiz, aldanmayacağız. Dünyaya şan ve şerefi getiren İslam dinidir" diye konuştu.

        Programın sonunda çocuklara hediye dağıtan Çetin, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

        (BC-BT-

        15.06.2017 11:25:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler