Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Hasan Çevik: Polis, halkın huzur ve güvenliği için 24 saat görev başında

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, FETÖ-PDY soruşturmaları kapsamında toplam 250 emniyet mensubunun ihraç ve açığa alındığını kaydetti.

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Müdür Hasan Çevik'i ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Çevik, Kütahya'nın huzur ve güvenini sağlamak için polisin 24 saat görev başında olduğunu ifade etti.

        Müdür Hasan Çevik, ''Bende Kütahya'nın çok ayrı bir yeri var. Bundan önce görev yaptığın Bilecik ve doğum yerim olan Yozgat illeri ile benzerlikleri çok fazla. Bu açıdan insanları tanımakta zorlanmadım. Kütahya asayiş olayları yönünden diğer illere göre çok daha temiz ve sakin bir il. Elbette bazı olaylar olacaktır, sıkıntılar yaşanacaktır.Ama biz emniyet olarak 7-24 huzur ve asayişi sağlamak için görevimizin başındayız.15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ-PDY kapsamında teşkilatımızdan 250 kişi ihraç ve açığa alındı.Vatandaşa daha iyi hizmet vermek için canla, başla çalışıyoruz. Kütahyalının tırnağı kırılsa, onun acısını biz yüreğimizde hissederiz. Son günlerde Maltepe parkı ile ilgili bazı sıkıntılar oluştu. Ekiplerimiz 24 saat boyunca fasılalı olarak gerekli şekilde Maltepe parkında dolaşmaktadır.Son bir hafta içinde Maltepe Parkı civarında 413 kişinin sorgulaması yapılmıştır.Bende bazen tebdili kıyafet yaparak dolaşıyorum.Maltepe parkı halkı ile de yakın bir zamanda bir toplantı yaparak yapılanları ve yapılması planlanan tedbirleri konuşup,huzur ve güvenin en üst düzeyde sağlanması konusunda gereken yapılacaktır. İnköy Mahalle halkının yapmış olduğu yol kapatma eylemi asla tasvip ettiğimiz bir olay değildir. Tamamen kanunsuzdur.Sadece 'basın açıklaması yapılacak' diye izin alınmış, ama olay farklı boyunlara taşınmıştır.Hak aranılacak yerler demokratik ülkelerde mahkemelerdir. Yeni Emniyet binamızın inşaatı ve yapımı devam etmektedir. 2018 yılı içerinde inşallah yeni yerimizde halkımıza hizmet vermeye başlayabiliriz" dedi.

        MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk ise, "Biz Milliyet Hareket Partisi olarak her zaman devletimizin ve devlet kurumlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.Ülkemiz zor bir dönem geçirmektedir.İç ve dış mihraklar tarafından birlik ve bütünlüğümüz bozmaya çalışan düşmanlara karşı huzuru ve güveni sağlamaktaki zorluklarınızı biliyoruz.Allah yar ve yardımcınız olsun.İlimizde yaşanan ve kamuoyunu yakından ilgilendiren bazı olaylar hakkında da yaptığınız açıklamaları samimi ve içtenlikle olduğu kanaati bizde oluştu.Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin" diye konuştu.

        Ziyarette MHP Merkez İlçe Başkan Vekili Sedat Dolgun, MHP Merkez İlçe Sekreteri Numan Ayva, MHP Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüdayim Güler ve MHP'li Belediye Meclis üyesi Selahattin Orman da hazır bulundu.(EFE)

        15.06.2017 11:28:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler